Credits


Alla texter på denna hemsida är mina egna. De stannar här.
Alla bilder (med undantag för några linkware-dollz) är mina. Min bilder och foton stannar här.

Copyrightat material är skyddat enligt lag. På varje sida anges vem som äger bilden. Mitt material stannar här. Är du intresserad av linkware-dollzen, så finns länk på de sidor där de förekommer.

Som med annat copyrightat material får mitt bara användas till privat bruk. Alltså inte läggas på internet, inte publiceras på annat sätt, inte heller säljas eller dyl! Det är heller inte tillåtet att stjäla bilder för att "rita om dem" och använda.

Jag är vid det här laget trött på att bli bestulen och drar mig inte för att driva det vidare, om jag får veta att någon tagit mitt material och exempelvis lagt det på internet! Jag delar frikostigt med mig av information och erfarenheter här. Då ska jag inte behöva bli bestulen som tack, eller hur?

Om du däremot endast vill använda något för privat bruk, behöver du inte fråga om lov. Det får man ändå enligt lag. (Som privat bruk räknas t.ex. att skriva ut text på ett papper för att själv kunna ha att läsa på, eller skriva ut en bild att sätta på sin egen anslagstavla. Däremot får man inte använda materialet till kursmaterial t.ex.)

Läs mer om allt detta under "Vanliga frågor". Är du osäker på något, hör av dig.
Respektera andras arbete! TACK!

Thank you for pixeldollz and a pixel dollbase:

Thank you for scripts:

www.dynamicdrive.com

Sist men inte minst;

Tack till:

Heart-animation © Beccus min kära man Heart-animation © Beccus

för all data-hjälp.

Till Index - Beccus Karlavagn

Heart-animation © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus