Beccus Karlavagn - Häxkonst & Magi - Affirmationer

 

Affirmationer
     
Image © Beccus

Affirmationer är positiva uppmaningar som kan föra dig framåt på din magiska väg och i livet som helhet. De påverkar både den inre och yttre verkligheten, när du upprepar dem med inlevelse och övertygelse. Du måste verkligen mena det du säger.

Affirmationer är ett bra vapen mot tvivel. Något som ju drabbar alla då och då, inte minst vid magiskt arbete.

Affirmationerna kan du både säga högt, skriva ned, tänka, sjunga…. Det är bra om flera av dina sinnen får vara med och ta in informationen.
Ju mer de upprepas och ju ärligare de är, desto kraftfullare blir de. Utforma meningarna så de passar dig och dina behov. Orden ska kännas helhjärtade och övertygande, om de ska ha någon verkan.
Dina affirmationer ska vara utformade på ett rakt och enkelt sätt. Det ska låta ungefär som om det du eftersträvar, redan vore uppnått!

Använd inte långa beskrivningar eller omskrivningar. Gör dem heller inte negativa tex. "Jag kommer inte att bli orolig." Säg då istället; "Jag kommer att vara lugn."
Uteslut alltså det negativa helt och hållet. Risken finns annars att en uppmaning om att inte vara orolig, blir till en uppmaning om att bli orolig. Orden som relateras till "inte", har nämligen en tendens att smita iväg och göra tvärtemot vad man vill. 

Här är exempel på affirmationer:

"Jag är en bra människa."
"Idag ser jag det positiva i min omgivning."
"Jag lyckas med det jag företar mig."
"Jag tror på min förmåga."
"Jag kan spå mig."
"Jag är frisk och lycklig."
"Jag absorberar positiv energi"
"Jag utstrålar välvilja."

© Copyright Beccus 2003 - 2013

Till Häxkonst & Magi

Till Index - Beccus Karlavagn

Image © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus