Beccus Karlavagn - Häxkonst & Magi - Månharpa

 

Att göra en månharpa

Image © Beccus

Månharpan är ett bra redskap, om man vill ha hjälp på traven med sina affirmationer och önskningar. (Läs mer om affirmationer här.) En månharpa kan man själv enkelt tillverka av rundstavar, tråd och en träplatta, spånskiva eller liknande.

Plattan du använder bör vara rektangulär och lagom stor att ställa i nära anslutning till ett fönster. (40 cm är brett nog. Det kan absolut vara mindre. Välj en storlek som verkar funka bra där du ska ha den.) Borra hål på var kortsida av plattan, för att kunna fästa rundstavarna i. Tryck ner rundstavarna i hålen och säkra lite extra med lim om du tycker det behövs. Självklart kan du måla din månharpa i någon färg du finner bra för ändamålet.
Spänn en tråd mellan rundstavarna. Det kan vara fiskelina, björntråd eller vad du tycker är lämpligt.

Rena och invig din månharpa på ditt sätt. (Läs mer om rening och invigning här.)

Ställ månharpan på ett bord precis innanför fönstret eller i fönstret, nattetid vid fullmåne. Fullmånen ska helst kunna lysa in på månharpan någon gång under natten, för bästa effekt. På det spända snöret hänger du en vikt lapp där du skrivit ned din önskan/affirmation. Formulera dig rakt och tydligt utan krusiduller. Tex. "Jag ska ha ett jobb innan denna månad nått sitt slut." Undvik formuleringar som "Jag skulle hemskt gärna vilja...." osv.
Undvik också formuleringar med ordet "inte". Exempel: Skriv hellre "Jag kommer vara lugn" än formuleringen "Jag kommer inte att bli orolig".

Månharpan brukar vara effektiv om man till 100 % tror på att det fungerar, och går in för det med största noggrannhet och övertygan. Som med all magi; gör ingenting halvhjärtat! Risken finns annars att det inte händer ett smack.

Lycka till!

© Copyright Beccus 2004 - 2013

Till Häxkonst & Magi

Till Index - Beccus Karlavagn

Images © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus