Beccus Karlavagn - Häxkonst & Magi - Osynliggöra

 

Att göra något "osynligt" 

Image © Beccus

Jag lärde mig ett användbart knep en gång. Om man hamnar i en oturlig situation någon gång och måste gå ifrån något utan att kunna låsa, kan det vara en god idé att ”bubbla”.

Exempel: Jag har inget nyckel att låsa bildörren med och måste prompt gå ifrån bilen. Jag väljer då att "bubbla" bilen för att den ska bli ”osynlig”, eller rättare sagt mindre lätt att lägga märke till. Såhär kan man göra:

Lyft din krafthand (den du skriver med) och visualisera energi som ska bilda en bubbla runt bilen. Gå medsols runt bilen medan du håller handen mellan dig och bilen. Handflatan ska hela tiden vara vänd mot bilen. När du gått varvet runt "ser" du att en energibubbla bildats runt bilen. Nu är det meningen att ingen ska "upptäcka" bilen. Utom du som vet att den står där. Den blir ju naturligtvis inte osynlig i ordets rätta bemärkelse, men magin ska göra att den inte lika lätt blir upptäckt, jämfört med i vanliga fall. Det går att praktisera även på andra föremål; stora som små. Bilen var bara ett exempel.

Obs!
Givetvis är detta ingen bra lösning i längden. Du ska låsa om, och förvara saker du är rädd om, på säkra ställen.
Men som nödlösning är den bättre än inget, om du oturligt nog måste lämna stöldbegärliga saker framme eller lämna en ingång öppen någon gång.

På tal om ”osynligt” tjänar bland annat ormbunksfröns magiska egenskaper på samma sätt som ”bubblandet”. Läs mer i hjälpnyckeln (under osynlighet).

© Copyright Beccus 2003 - 2013

Till Häxkonst & Magi

Till Index - Beccus Karlavagn

Image © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus