Kärleksmagi Beccus Karlavagn - Häxkonst & Magi - Kärleksmagi?

 

Kärleksmagi?

Photo of roses © Beccus

Jag får väldigt ofta frågor angående kärleksmagi. Ja, det har jag nog fått ända sedan folk började höra av sig med frågor (relaterade till hemsideämnena) till mig!  Därför tänkte jag att det var på tiden att jag skrev en rad om just kärleksmagi.

Visst kan man göra kärleksdrycker/besvärjelser osv. och det finns i princip hur många recept och tillvägagångssätt som helst: En ny person som ska tillverka ett = ett nytt recept. Kärleksmagi har folk sysslat med redan långt tillbaka. Men jag brukar råda alla som vill utföra kärleksmagi att tänka till lite först:
 
Man vill ju (oftast) att personen man har siktet inställt på, ska bli kär i en och älska en på riktigt och inte "förtrollas" att bli förtjust i en. Eller hur?

Magi direkt mot andra?
Dessutom är jag emot att man utövar magi mot andra, utan deras vetskap. Även om man själv betraktar det som "snäll" magi och inte elak. Man ska inte försöka styra andra genom magi. Jag anser att man måste ha folks tillåtelse, för att blanda in dem på ett aktivt sätt i ens magi. Det är inte schysst annars, även om föresatserna är goda. Vi måste alla få behålla vår fria vilja. Det är vad jag anser.

Därför avråder jag från saker som att låta någon dricka en kärleksdryck utan hans/hennes vetskap, att man kastar en besvärjelse på honom/henne eller vad det nu månde vara. Har man personens tillåtelse, är det däremot en annan femma!

Hur ska man göra då?
Man hjälpa kärleken på traven på andra sätt magiskt :) Nämligen genom att få en själv att märkas mera, och lyfta fram sina egna bästa sidor, när personen man gillar är i närheten. Det kan man göra genom att ha halsband med kristaller/talisman, eller låta någon ört/kristall/talisman ligga i fickan t.ex. Om du vill ha vägledning till vad man kan använda för örter och dyl. rekommenderar jag min hjälpnyckel. Du hittar den här.

© Copyright Beccus 2008 - 2013

Till Häxkonst & Magi

Till Index - Beccus Karlavagn

Photo of roses © Beccus
Text © Beccus

Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus