Beccus Karlavagn - Häxkonst & Magi - Visualisering

 

Visualisering

När man utövar magi är visualisering ett viktigt inslag. Om man inte kan skapa en bild av det man eftersträvar, är man ju inte mycket behjälpt. Det går bra att visualisera med både öppna och slutna ögon. Du skapar alltså en inre bild av hur något ska vara, eller det du vill uppnå; du medvetandegör en inre bild.

Visualisering kan kanske upplevas som svårt till en början, men det är bara att träna. Att du tex. kan se för ditt inre hur det ser ut i ditt hem, även när du inte befinner dig där, är ju en sorts en visualisering. Från det, till att föreställa sig något man inte sett riktigt lika ofta i verkligheten, kan ibland bli lite svårare. Men det är som sagt övning som gäller. Använd gärna min ljus i pannan-övning för att träna visualisering. (Denna övning kan man även använda för att "nollställa" sig inför magiskt arbete samt för att öppna/stänga sitt tredje öga!)

Med dina övertygade visualiseringar påverkar du energier, och kan på så vis påverka saker i den riktning du vill. Det är viktigt att träna fram ett bra visualiserande, för att få så bra effekt som möjligt. Kan du inte ha en klar inre bild av det du eftersträvar, är det också stor risk att det blir väldigt svårt att uppnå.

Öva på att se saker och företeelser framför dig. Hur känns det runt omkring dig? Hur ser det ut? Föreställ dig det precis som det är, med alla detaljer. Låt det ta sin tid i början. Efterhand blir det en naturlig och viktig del i ditt magiska arbete.

© Copyright Beccus 2003 - 2013

Till Häxkonst & Magi

Till Index - Beccus Karlavagn

Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus