Innan du mailar mig....

Image © Beccus

...vill jag passa att berätta att jag från och med den 24 oktober 2011 har stängt "frågelådan" helt! Med "frågelåda" menar jag alla mail med frågor jag får från er rara besökare.

Det är naturligtvis jättekul att få mail från er! En ära, verkligen! Men på senare år har jag bara kommit mer och mer efter med att besvara era frågor och funderingar, och det är ju bara tråkigt! Inte roligt för er som besökare och heller inte för mig gentemot er. Ni förtjänar bättre!

Det har varit en ära att många över huvudtaget velat tillfråga mig om ditten och datten, när det gäller häxkonst och magi. Jag utlyste aldrig något om att jag skulle besvara frågor, utan mailen började bara komma efterhand, sedan jag lagt ut hemsidan 2003. Jag hade i ärlighetens namn ingen aning om att så många skulle höra av sig, i takt med att fler hittat till sidan.

Så om jag ens ska ha en möjlighet eller chans att försöka stöka om lite härinne på hemsidan, så måste jag avböja mig frågebiten. I dagsläget (oktober-11) är det massor av mail som ligger obesvarade och jag är verkligen hemskt ledsen för det! Visserligen har jag ju sedan åratal tillbaka varit tydlig med att jag kanske inte kan besvara precis alla mail och att det sker i mån av tid och ork. Men det finns ju gränser och därför måste jag dra i nödbromsen.

Därför ber jag dig som vill ha svar på frågor eller rekommendationer om ockulta ämnen, att söka svaren här på hemsidan eller leta andra källor. :-)

Frågor om copyright/bilder/texter
Gäller det däremot frågor om copyright/bilder/texter eller dylikt och man inte blir klokare av att läsa här, så svarar jag på sådana frågor under förutsättning att man anger "COPYRIGHTFRÅGA" i ämnesraden på mailet.

Frågor om länkning
Om du har frågor runt länkutbyte eller har ny URL, märk mailet "LÄNK".

Få ett mail när jag uppdaterar
Man kan fortfarande också anmäla sig eller avanmäla sig för att få ett mail när jag väl uppdaterar här. Såhär gör du:


Släng iväg ett mail märkt "UPPDATERING TACK" till mig från den e-mailadress du vill ha uppdateringsinfo till. Då lägger jag dit dig på listan och du kommer få mail varje gång jag uppdaterar. Vill du sedan att mina uppdateringsmail ska upphöra, mailar du mig igen fast märker mailet "AVANMÄLAN UPPDATERING" från den adress du brukar får mailen till, så tar jag bort dig från listan.

/Beccus

Ja, om du nu läst ovanstående kan du maila mig här: 

(Kan du inte se adressen på raden ovanför? Då behöver du aktivera javascript.)

© Copyright Beccus 2002 - 2011

Till Index - Beccus Karlavagn

Image © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

Background © Beccus