Beccus Karlavagn - Månadsord från Beccus

Några ord våren 2017

Photo copyright © Beccus

Den här hemsidan är i stort sett vilande som det ser ut just nu. Anledningen är till största delen brist på tid, då livet förändrats sedan jag första gången drog igång sidan för snart 15 år sedan. Jag låter dock sidan ligga kvar, då jag förstått att den fungerar som inspiration eller kunskapskälla för en del som är intresserade av de ämnen jag behandlar här. Om inte annat kan den fungera som en introduktion för nybörjare.

Och man vet ju aldrig; då och då händer det ju att jag gör en uppdatering! ;)

Några ord på vägen
Våren har gjort entré. Ostara/Vårdagsjämning ligger bakom oss och Beltane är i sikte. Det betyder att gryningstiden snart går över i ljustid och energierna höjs avsevärt. Växt- och djurliv får bråda dagar och temperaturen höjs.

Mitt råd på vägen den här gången blir att lägga märke till det som händer runtomkring: Visst ser du säkert den begynnande grönskan eller hör det tilltagande ljuset från fåglar t.ex. Men kan du känna den just nu ökande energin?

Vi har alltid (oftast) så bråttom hela tiden. Nya saker, planer som ska smidas, tider som ska passas och saker som ska göras. Vad händer om du tillåter dig själv att stanna upp lite och iaktta? Känna efter? Dra in luften och energin?

Blir du mera i samklang med det runt omkring dig och hittar du kanske (tillbaka) till det vi egentligen kommer ifrån? Vad säger ditt inre dig? Vad får du kontakt med? Vad vill du göra?

Trevlig vår och försommar!

/Beccus

Angående mailfrågor till mig:
Sedan oktober 2011 besvarar jag inga nya mail som kommer in. De vanligaste frågeställningarna i mailskörden kan du därmot hitta svaret på under kategorin "Vanliga frågor".) Gäller det däremot frågor om copyright/bilder/texter eller dylikt och man inte blir klokare av att läsa här, så svarar jag på sådana frågor under förutsättning att man anger "Copyrightfråga" i ämnesraden på mailet.

 Hoppas ni har förståelse för allt detta! Och tack att ni tittar in här!

© Copyright Beccus 2017

Till Index - Beccus Karlavagn

All photos/images on this page © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.